Εταιρεία

Προφίλ

Λίγα λόγια για εμάς

Η εμπειρία 85 ετών της οικογένειας Τεκίρδαγλη -της οικογένειάς μας- στο εμπόριο και την επεξεργασία ιχθύων, σε συνδυασμό με το όραμα της 3ης γενιάς, που εκπροσωπείται από την Αθηνά Τεκίρδαγλη, αποτελούν τη σφραγίδα της alia fish. Πρόκειται για μία δυναμική, διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εφοδιάζει σούπερ μάρκετ και καταστήματα εστίασης με εκλεκτά, φρεσκο-αλιευμένα καθημερινά, προϊόντα της θάλασσας.


Η ιστορία μας

1945Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια επαγγελματιών ψαράδων, ο Δημήτριος Τεκίρδαγλης, ανοίγει το πρώτο τότε γραφείο στη Χαλκίδα για χονδρεμπόριο νωπών αλιευμάτων. Η αγάπη του για τη θάλασσα γίνεται όραμα για το μέλλον και μεταλαμπαδεύεται σε όλη την οικογένεια.
1968Ο πρωτοπόρος Δημήτριος επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο λιανικό εμπόριο, με δυο δικά του ιχθυοπωλεία στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.
1970Δίνει τα ηνία της επιχείρησης στον γιό του, Νότη Τεκίρδαγλη, ο οποίος εκτοξεύει το χονδρεμπόριο στα ύψη, διακινώντας τα αλιεύματα με μεγάλο στόλο αλιευτικών και φορτηγών αυτοκινήτων σε όλες τις ιχθυόσκαλες της Ελλάδας.
2000Στην οικογενειακή επιχείρηση μπαίνει και η κόρη του Νότη, Αθηνά Τεκίρδαγλη, που αναλαμβάνει την επιχείρηση στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας.
2018Η Αθηνά επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη μεταποίηση, εξαγοράζοντας την Alia M.I.K.E.. Οι δυο εταιρείες παραμένουν αλληλένδετες. Η μία προσφέρει την πρώτη ύλη και η δεύτερη τη μεταποιεί σε εξαιρετικό τελικό προϊόν.
Σήμερα η οικογένεια Α. Τεκίρδαγλη διαθέτει 4 ανεμότρατες και 17 γρι-γρι και εξελίσσεται διαρκώς, συνεχίζοντας το όραμα του παππού, Δημητρίου Τεκίρδαγλη.


Η αποστολή μας

Αποστολή και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικής ποιότητας ψάρια, με αξεπέραστη γεύση και ποικιλία, τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Καλλιεργούμε τη δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Έχουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα ότι, χάρη στο στόλο των σκαφών μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα μας σε ελάχιστο χρόνο από την αλίευσή τους, γεγονός που τα καθιστά μοναδικά φρέσκα!


Όραμα και Αξίες

Το όραμά μας είναι να διαδώσουμε τη γεύση και τη μυρωδιά του εκλεκτού, φρέσκου ελληνικού ψαριού σε όλες τις γωνιές του κόσμου!

Οι Αξίες μας

    • Απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα, επαγγελματισμός και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση. Τα συστήματα HACCP και η πολύχρονη εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας ότι κάθε προϊόν της παραγωγής μας είναι υψηλής ποιότητας.
    • Συστηματικοί έλεγχοι: Διενεργούμε ποιοτικούς ελέγχους τουλάχιστον στο 20% της ημερήσιας παραλαβής των ψαριών μας και απορρίπτουμε όσα δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές, (διαστάσεις, περίοδοι ψαρέματος κλπ.), που ορίζονται από τη WWF και τη Greenpeace.
    • Αφοσίωση στον πελάτη: Εστιάζουμε στις επιθυμίες των πελατών μας, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη τους, ενώ προτείνουμε λύσεις και ιδέες ανάλογα με την εποχικότητα των προϊόντων, στοχεύοντας πάντα σε μία άριστη και με αμοιβαία οφέλη συνεργασία.


Εγκαταστάσεις

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ